Kesällä 2011 tähän mennessä tapahtunutta

Päätin aloittaa tälle kesällekkin tämän blogin. Siis muistoksi pojille niinkuin viime vuonnakin. Nyt lomaa on kulunut jo reilut pari viikkoa eli nyt kertaankin (jos muistan) ensimmäisten viikkojen tapahtumia.

*Pikku I päätti päiväkotiuran 3.6. Pitäisiköhän puhua jo Isosta I:stä. No ei kai sentään....meidän "vauvastahan" on kyse.

*Koulu loppui tänä vuonna 4.6. Ison E:n todistus oli täysin odotettu. Matematiikka sujuu mallikkaasti ja lukeminen, mutta kirjoitusta pitäisi harjoitella. Mutta nyt on loma.... ei murehdita kouluhommista.

*Golfia on alkukesästä pelailtu erilaisilla kokoonpanoilla (koko perheellä, kolmestaan, kahdestaan ja Iso E yhdessä kavereiden kanssa)

*Pojat ovat pelanneet jalkapalloa aina kun ovat päässeet, siis harjoituksia ja Nappulaliigapelejä.

*Kavereina pojilla on ollut oman pihan kavereita ja myös T:n tytöt ja K:n pojat.

*Iso E oli 15.6. Virpiniemessä Junioireiden Golfmasuunissa, jossa Anssi Kankkonen oli vetäjänä. Lähipelitaidot oikeuttivat 40 pisteen merkkiin.

*Toisen lomaviikon kruunasi Mummon ja Papan saapuminen lastenhoitohommiin äidin ja isän töissä ollessa ja hääpäivägolfkierrosta pelatessa. Mummon ja Papan kanssa pojat vierailivat Tietomaassa ja järjestivät poikien toiveesta Äidille ja Isälle hääpäiväaamun tarjoilut. Nami nami!!

* Iso E, Golf-Atte ja Äiti kävivät pelaamassa harjoituskierroksen Nivalassa Tsemppitouria varten 19.6.

* Tänään onkin sitten Iso E ja Isä Nivalassa Tsemppitourin kisoissa. Siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja: