130710-140710 Kalajoelle

Tiistaina suuntasimme perinteiselle Kalajoen mökkiretkelle. Meitä siis kaksi äitiä, meidän pojat ja heidän 3 tyttöä. Tämä oli jo kolmas kerta! Meitä suosi helle (+27). Saavuimme mökille n. klo 14.30 ja heti uusin krokotiilien puhaltamisen jälkeen klo 15 lapset olivat meressä. Kyllä vesi oli lämmintä ja lapset nauttivat. Tämän jälkeen lapset leikkivät pihalla ja taas uimaan.
***
Keskiviikkona leiriohjelmassa oli perinteiset kesäkisat. Tänä vuonna lajeina oli mökin ympärijuoksu, pallon heitto ja narulla hyppiminen. Kisat päättyivät viiteen onnelliseen hymyyn, sillä jokainen oli voittanut oman sarjansa! Syönnin jälkeen palkintojen osto matkalle Halpa-Halliin. Pikku I osti muovipallon. Iso E ei löytänyt sieltä mitään vaan ajoimme Kalajoki golfiin ostamaan golfpalloja. Hyviä järvipalloja löytyi. Päivän sää oli vaihteleva mutta kolmesti lapset kävivät uimassa sateen välissä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

HAA! Kävimmepä mekin Kalajoella ohikulkumatkalla. Tarkoitus oli mennä JukuJukumaahan, mutta satoi. Siispä yritimme pikku akan kummeille, mutta eivät olleet kotona. Keramiikkapajastakaan ei lähtenyt mukaan kuin jätskit ja kortti. Lauantaina uusi yritys.

Leppoisan loman jatkoa! S & joukot