120610-130610

Nyt on viikonloppu takana. Lauantaina oltiin Ison E:n jalkapallon piirisarjaturnauksessa. E:n peli on parantunut paljon...tullut taistelumieltä eikä anna periksi. Palkkioksi herra onnistui tekemään yhden maalin. Pelejä oli kolme, joista saldona kaksi voittoa ja yksi tappio. Pikku I pelasi hallilla kavereiden kanssa koko päivän omia pelejä. Siis varjoturnaustaan.
***
Sunnuntai aamuna suuntasimme Ison E:n kanssa Sankivaaraan pelaamaan 9 reikää. Kierros oli tunteita nostattava...oli ilon hetkiä ja ei niin iloisia hetkiä. On se niin vaikea peli :) E pelasi 14 bogipistettä eli ihan mukavasti. Varsin alku sujui loistavasti. Päivä ja ilta meni kotona kavereiden kanssa pojilla leikkiessä. Hieman on kireätä äidin kanssa. Rajoja haetaan ja venytetään.
***
Josko huomenna olisi parempi päivä isän kanssa (äiti pääsykoehommissa)?!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan!

Niin sitä rajoja haetaan täällä pikku akan kanssa. Väsyneitä vielä molemmat akat niin siinä tahdot taistelevat... ja välillä on tosi ihanaa ihan oikeasti. Kylläpä se tästä kun kesälomarutiinit alkavat pyöriä.

Green Cardia omistamattomana ja lajiin perehtymättömänä menee nuo asiat ohi hilseen. Voisiko seuraavalla tapaamisella pitää miniohjeistuksen tähän haasteelliseen lajiin.

Teillä puuhaa piisaa ja hyvähän se niin ettei tule tylsääääää(kuultu meillä aika monesti).

Näkemisiin loppuviikosta! s

Jalanjälki kirjoitti...

Kiva kun viitsit lueskella tätä meidän jalkapallo/golf-lukujärjestystä. Toivottavasti nähdään perjantaina.
J